Wat smaakt de wijn goed!

//Wat smaakt de wijn goed!

Wat smaakt de wijn goed!

Wat een feest om aan u te mogen vertellen dat W3 Wijnen nu echt een feit is! Sinds april zijn wij, Pieter en Judith, gestart met de wijnimport voor Horeca en B2B onder de naam W3 Wijnen. Met het samenvoegen van W3 Holding en de overname van Rietveld Wines hebben we onze ambitie kunnen verwezenlijken; een eigen wijnbedrijf!

Wat Willen Wij? Wijn! Welke, Waar en Wanneer? Vanaf nu zijn wij graag uw wijnprofessional op het gebied van klassieke en moderne wijnen, uit alle windstreken van de wereld halen wij prachtige en smaakvolle wijnen voor u en uw gasten.

Energiek, jong en bevlogen als wij zijn komen wij graag bij u aan voor een wijnproeverij of ontvangen wij u met alle plezier in ons prachtige kantoor en tevens wijnlokaal aan de mooiste straat van Utrecht, de Maliebaan! Wij weten zeker dat we u kunnen inspireren en verblijden met ons assortiment dat momenteel bestaat uit meer dan 350 wijnen. Aan service geen gebrek! Wij vullen zo uw wijnkaart met de smaak van uw gast. Wij adviseren, proeven, noteren, creëren en leveren dat waar u behoefte aan heeft op het gebied van wijnen in uw zaak. Daar kunt u op vertrouwen. Wat smaakt de wijn toch goed als u er geen zorgen over hoeft te maken!

Proost!

Judith Blume

2017-08-25T09:42:42+00:00