Wie zijn wij

Jong, creatief en wijs met wijn

Wie zijn wij 2019-03-05T08:15:39+00:00

W3 Wijnen

JONG, CREATIEF EN WIJS MET WIJN!

Sinds 1959 actief als wijnimporteur van wijnen uit alle werelddelen, ruim 59 jaar samenwerkend met gepassioneerde wijnmakers op basis van exclusiviteit. Langdurig Partnerschap is bij ons een van de belangrijkste kernwaarden, zowel met de wijnproducent als met onze afnemers.
Elke wijn met een eigen verhaal, spannend, klassiek, energiek en uniek in zijn eigen soort. Wijnmakers van Wereldklasse met een lange familiegeschiedenis in het ambacht wijnmaken. Niet zo zeer commerciële wijnbedrijven, maar juist die huizen met visie voor het produceren van gastronomische topwijnen.

ONZE SERVICE

PERSOONLIJK EN GERICHT.

Een team met energieke en gepassioneerde wijnliefhebbers, die allemaal kennis en kunde hebben op het gebied van servicegerichtheid, wijn & spijs, gevoel hebben voor horeca, maar bovenal plezier hebben in wat we doen en samen kunnen bereiken.

Wij richten ons volledig op wijndistributie aan Horeca en B2B. Geen leveranties aan Retail of andere consumentenkanalen. Met deze focus proberen we dan ook de traceerbaarheid op internet en webshops van onze wijnen zoveel mogelijk te vermijden. Hiermee ben je verzekerd van een Horeca specifiek wijnassortiment.

ONS TEAM

ENERGIEK EN ENTHOUSIAST.

Servicegericht, bereikbaar zijn en meedenken met onze relaties is voor ons belangrijk en zetten wij ons dan ook elke dag weer met volle energie voor in, zodat je gegarandeerd bent van een actieve, ontzorgende en flexibele wijnpartner!

Al met al het leukste wijnbedrijf voor verfijnde & culinaire wijnen in de Horeca!

Proost,

Judith & Wesley

W3 Wijnen

Archimedesbaan 18a | 3439 ME Nieuwegein