Log in als bestaande klant

Jong, creatief en wijs met wijn!

W3 Wijnen

Sinds 1959 actief als wijnimporteur van wijnen uit alle werelddelen, ruim 60 jaar samenwerkend met gepassioneerde wijnmakers op basis van exclusiviteit. Langdurig Partnerschap is bij ons een van de belangrijkste kernwaarden, zowel met de wijnproducent als met onze afnemers.
Elke wijn met een eigen verhaal, spannend, klassiek, energiek en uniek in zijn eigen soort. Wijnmakers van Wereldklasse met een lange familiegeschiedenis in het ambacht wijnmaken. Niet zo zeer commerciƫle wijnbedrijven, maar juist die huizen met visie voor het produceren van gastronomische topwijnen.


Over ons

Persoonlijk en gericht

Onze service

Een team met energieke en gepassioneerde wijnliefhebbers, die allemaal kennis en kunde hebben op het gebied van servicegerichtheid, wijn & spijs, gevoel hebben voor horeca, maar bovenal plezier hebben in wat we doen en samen kunnen bereiken.

Wij richten ons volledig op wijndistributie aan Horeca en B2B. Geen leveranties aan Retail of andere consumentenkanalen. Met deze focus proberen we dan ook de traceerbaarheid op internet en webshops van onze wijnen zoveel mogelijk te vermijden. Hiermee ben je verzekerd van een Horeca specifiek wijnassortiment.

Over ons

Energiek en enthousiast

Ons team

Servicegericht, bereikbaar zijn en meedenken met onze relaties is voor ons belangrijk en zetten wij ons dan ook elke dag weer met volle energie voor in, zodat je gegarandeerd bent van een actieve, ontzorgende en flexibele wijnpartner!

Al met al het leukste wijnbedrijf voor verfijnde & culinaire wijnen in de Horeca!

Over ons