Log in als bestaande klant

Wij staan graag op tafel!

W3 Wijnen

Wijn ademt historie, heden en toekomst. Wijn brengt mensen en momenten samen. Wijn laat inspireren en komt altijd tot een gesprek. Wijn combineert weergaloos samen met ons eten. Wijn is genieten en soms ook niet. Wijn zoekt haar gelegenheid en valt graag in de smaak. Wijn staat graag op tafel en wij ook! Dit alles maakt wijn uitdagend en persoonlijk.

Meer dan 60 jaar wijnimport

Alle wijnen hebben een verhaal, een herkomst en een smaakprofiel. Het is onze kracht en ambitie om de juiste match te maken tussen jullie en de geschikte wijn. Als 4e generatie wijnkopers vertegenwoordigen wij 40 wijnhuizen wereldwijd en kent ons assortiment zomaar 300 wijn labels. W3 Wijnen importeert wijn met een geschiedenis van meer dan 60 jaar!

Liefde voor wijn en lekker eten

Wijn en horeca is ons ding. Van zeer uiteenlopende eetgelegenheden en overal waar gastvrijheid de kern van de zaak is leveren wij wijn. Samenwerken met inspirerende ondernemers met wie we wijn-plezier kunnen maken doen we het liefst. Het draait om symbiose.

Geen leveranties aan Retail of andere consumentenkanalen. Met deze focus proberen we dan ook de traceerbaarheid van onze wijnen op internet zoveel mogelijk te vermijden. Hiermee ben je verzekerd van een Horeca specifiek wijnassortiment.

Het enthousiasme voor wijn werkt aanstekelijk, ook de zakelijke markt weet zijn weg te vinden naar W3 Wijnen. Met eenzelfde passie adviseren wij ook graag deze ondernemers op weg naar het perfecte geschenk of de wijnselectie op kantoor. Langdurig partnerschap is bij ons een van de belangrijkste kernwaarden, zowel met de wijnproducent als met onze afnemers.


Over ons

Persoonlijk en gericht

Onze service?

Persoonlijk en gastgericht! We staan altijd voor je klaar, ons streven is dan ook geënt om de beste service te geven. Hoe fijn is het dat we altijd bereikbaar zijn voor al jouw wijnvragen, de selectie, voorraad en gerelateerde events! Persoonlijk contact is nog altijd van grote waarde. En onder aan de streep?? Zijn onze wijnen niet alleen erg goed en uitzonderlijk in kwaliteit, ook nog eens prettig in de prijs.

Over ons

Energiek en enthousiast

Ons team

Een team met energieke en gepassioneerde wijnliefhebbers, die allemaal kennis en kunde hebben op het gebied van servicegerichtheid, wijn & spijs, gevoel hebben voor horeca, maar bovenal plezier hebben in wat we doen en samen kunnen bereiken.

Servicegericht, bereikbaar zijn en meedenken met onze relaties is voor ons belangrijk en zetten wij ons dan ook elke dag weer met volle energie voor in, zodat je gegarandeerd bent van een actieve, ontzorgende en flexibele wijnpartner!

W3 Wijnen | gewoon lekker! Daarom. 


Over ons