W(IJ)3 Proefsessies - Live internationaal wijnproeven met de makers?

W3 & partners komen digitaal bij je op bezoek! We gaan live met de vertegenwoordigers van de wijnhuizen die hun verhaal komen doen, ze lichten de wijnen toe, maar brengen je bovenal 3 gezellige internationale avonden

Log in als bestaande klant

SCHENK

De gezellige dagen rondom Kerst. Dat obligate cadeau in december. Alsof er de rest van het jaar geen memorabele momenten zijn om te schenken! Verwennen kan namelijk altijd. Iets te vieren, iemand te bedanken, een verhaal te vertellen? Schenk! Een cadeau voor de feestdagen of een manier om jezelf uit te nodigen? 

Schenk! Schenk een heerlijke wijn, voorzien van je bedrijfslogo, een mooie wens of een passend recepturenboekje voor de creatieve thuiskoks. Een stevig houten wijnkist voor een bijzondere topwijn, of een 6-vaks wijnkist met een avondlange gastronomische beleving. En natuurlijk alles daartussenin.

Exclusief schenken voor business 2 business

Bij de wijnkist kunnen we jouw verhaal vertellen in een gepersonaliseerd wijn & spijs boekje met daarin ruimte voor hartewensen, feestelijke recepten of verhalen over de geschonken wijnen en de wijnmakers. Laten we schenken en proeven, zodat we het perfecte geschenk kunnen samenstellen. Persoonlijk en voor elk budget!

SCHENK