Log in als bestaande klant

Onze tevreden relaties

HFLSG (Hoefslag)
Bart de Groot

"Met W3 Wijnen hebben wij bij de HFSLG een fijne samenwerking. W3 Wijnen reageert snel op onze verzoeken als het gaat om wijn en speciale event aanvragen. Het is een veelzijdige wijnpartner die tevens actief meedenkt voor leuke wijn-activaties. Het persoonlijke contact met Judith & Wesley wordt als zeer prettig ervaren. Hun persoonlijke aanpak is onderscheidend"

Bekijk de website
Restaurant Zuiver
Jerrie Verleg

“De goede adviezen, het snel kunnen schakelen en een eerlijke en goede prijs/kwaliteit verhouding zijn de door ons zeer gewaardeerde eigenschappen van W3 Wijnen. Judith en Wesley onderhouden goed contact, zijn bereikbaar, investeren in leuke nieuwe wijnen en laten hun gezicht met regelmaat zien!”

Bekijk de website
Café Restaurant de Engel
Henri van 't Slot

Judith & Wesley zijn deskundig, vriendelijk en hebben heerlijke wijnen. Daarnaast denkt W3 Wijnen goed mee met de diverse evenementen die wij organiseren. Wij van Café & Restaurant de Engel zijn erg te spreken over de samenwerking.

Bekijk de website
Maison van den Boer
Bart Oudenhoven

“Wij als Maison van den Boer kiezen voor W3, vanwege de diversiteit, hoge kwaliteit van wijnen tegen aantrekkelijke prijzen en tijdige levering. Ook het persoonlijke contact met Judith en Wesley spreekt mij erg aan!!”

Bekijk de website
Jeu de Boulles Bar
Luc van de Sant

“W3 wijnen is een betrouwbare, meedenkende wijnleverancier die een perfecte toevoeging is aan het concept van Jeu.

Daarnaast hebben Wesley en Judith een geweldige wijncursus op locatie gegeven. Door deze cursus is onze algemene kennis van de wijnen enorm gestegen.”

Bekijk de website
Jasmine Palace
Michael Man

"W3 heeft een goed wijnassortiment, met oog voor detail. Ze weten altijd iets bijzonders mee te nemen"

Bekijk de website
Club Air
Jasper Jaspers

“De samenwerking tussen club Air en W3 was van meet af aan positief. Een goede begeleiding in de uitbreiding van ons assortiment, met professioneel advies op gebied van smaak en prijs. De persoonlijke aanpak die W3 er op nahoudt, heeft de keuze voor ons als club een stuk makkelijker gemaakt. Onze leveringen zijn steevast op tijd en worden altijd met een glimlach bezorgd. Wat ons betreft geen ander meer!”

Bekijk de website
Bistro Belle
Robert-Jan Nijhuis

“Vol passie ondernemen Judith en Wesley W3 Wijnen. Als ondernemer word je daar heel blij van. Ze tonen veel initiatief en weten waar ze het over hebben, prijs/kwaliteit is Top!”

Bekijk de website
De Landgoederij
Michel Merkenhof

“W3 Wijnen is als leverancier erg betrokken en betrouwbaar! Al met al een fijne samenwerking!”

Bekijk de website
CitySense
Nick van den Winkel

“Al jaren onze vaste leverancier/adviseur van onze wijnen. Zoals ze zelf al omschrijven staat langdurig partnerschap bij W3 hoog in het vaandel. Dit is wat CitySense zeer belangrijk vindt. De samenwerking / communicatie is iets wat CitySense als zeer positief ervaart. Mede daarom is W3 een belangrijke partner die van toegevoegde waarde is voor het afleveren van hoogstaande evenementen bij CitySense. Een advies op maat, een nieuwe huiswijn voor komend seizoen, W3 is meedenkend en heeft oog voor detail!”

Bekijk de website
De Utrechter
Sascha Maarseveen

“Wijn is een belangrijk onderdeel van onze stadsbrasserie. Wij willen namelijk lekker eten combineren met goede wijn voor een optimale smaakbeleving! W3 wijnen helpt ons daarbij. Dankzij hun deskundige advies en betrokkenheid bij onze zaak hebben we telkens weer mooie wijnen die we aan onze gasten kunnen presenteren. De meest geschonken W3 wijn is 'Les Colimonts Chardonnay & Viognier'. Maar ook leveren ze ons mooie wijnen buiten de kaart om bij bijzondere evenementen en partijen. Een duurzame relatie dus!”

Bekijk de website
Hotel Theater FIGI
Diederik Ruis

“Het is plezierig samen te werken met jonge ondernemers met passie, smaak en deskundigheid”

Bekijk de website
The Basket Amsterdam
Paul Bokhorst

“De snelle en prettige communicatie met Judith en Wesley van W3 wijnen zorgt voor een prettige samenwerking. Ze helpen je altijd graag verder met advies en scherpe prijzen. Waardoor je een mooi glas wijn op tafel kan zetten voor een schappelijke prijs.”

Bekijk de website
Down Under
Paul Gootjes

“Leuk persoonlijk contact, korte lijnen, snel schakelen, leuk assortiment, juiste wijnomschrijvingen bij alle wijnen”

Bekijk de website