Log in als bestaande klant

Bodegas Alceño

De liefde voor wijn proeft u in alle wijnen uit het assortiment van Alceño, gemaakt met dezelfde passsie die al meer dan 100 jaar schuil gaat in de kelders in Jumilla. Dit familie erfgoed en de toewijding zorgt dat de onmiskenbare kwaliteit, de geschiedenis en de betekenis men niet ontgaan kan. “Wij houden van wijn, wij kènnen de wijn”

Het jaar 1870 is van grote waarde voor de wijnstreek Jumilla, in dat jaar werd hier de eerste commerciele wijnhandel gestart door familie Alceño. Een zeer gedegen, bijzonder kwalitief familiebedrijf wat vandaag de dag geleid wordt door Familie Bastida. Drie generaties Bastida maken wijn met gevoel voor smaak, behoud van histroie en oog voor modern detail, nog altijd afkomstig van de wijnvelden van toen.
De wijnen van Bodegas Alceño zijn autenthiek en gemaakt in de puurste vorm, zonder enige stabilisatie behandeling in het wijnproces. Dit heeft als gevolg dat de wijnen zeer diep en karaktervol smaken en mogelijk depot vormen tijdens de natuurlijke ontwikkeling. Ondanks dat de wijnen jaar na jaar in de prijzen vallen en opgenomen zijn in de belangrijkste gastronomische gidsen, vindt de familie dat de erkenning en waardering van de consument het belangrijkste is.
Verbluffend, uniek, expressief; een aanwinst! Proef en sta versteld van deze kwaliteiten.

Bodegas Alceño