Log in als bestaande klant

Caves Languedoc Roussillon Saint Saturnin

Tussen de steile hellingen van de Pyreneeën, bergen, heuvels, wijngaarden, vijvers en Middellandse Zee biedt Pays d’Oc een authentieke rijkdom.

Wie meer over het wijndorp Saint Saturnin wilt weten, krijgt vaak als antwoord: “Over dit charmante dorp praat je niet. Je maakt het jezelf gemakkelijk, sluit je ogen en droomt ervan.” En dat doen wij het liefst met een glas goede wijn! Aan de voet van het plateau van Larzac, nabij het dorpje, groeien de druiven van Saint Saturnin. Doordat het gebied op 160 meter boven zeeniveau rust, heerst hier een gelijkmatig klimaat waardoor de druiven langzaam en gelijkmatig kunnen rijpen. Perfect voor de ontwikkeling van aroma en smaakstoffen van verschillende rassen.

De wijnmaker is in staat alle druivenrassen die hij oogst apart te vinifiëren, waardoor het karakter ontwaakt en de kenmerken het meest optimaal naar voren komen. Voeg daar de vooruitziende blik, de kwaliteit van de plaatselijke coöperatie en de passie voor wijn aan toe en het levert een toegankelijke zeer smaakvolle wijn op. Probeer er met gesloten ogen van te genieten of beter nog, onder de lindebomen op het schaduwrijke dorpsplein van Saint Saturnin zelf.
Domaine Duberny is ook eigendom van Saint Saturnin. Dit Domaine produceert volledig ecologisch en biologisch en is vernoemd naar de oude Romeinse villa die op de berg nabij Narbonne staat.

Caves Languedoc Roussillon Saint Saturnin